Mig på rejse til zaragoza ved vand expoen

Om Mig

Tak fordi du har valgt at besøge min hjemmeside.

Mit navn er Mathias og jeg er 29 år gammel. Grunden til at jeg valgte at lave denne hjemmeside er, fordi jeg ønsker at hjælpe folk der vil vide mere om Spanien. Der findes flere forskellige kilder med information omkring Spanien. Dog er mit ønske jeg har inkludere alt den relevante information på et sted.

Realistisk set ser jeg gerne at denne hjemmeside kommer til at indholde information om at bo i Spanien, om at læse i Spanien, rejseguides til Spanien, kultur, nyheder om Spanien og meget mere. Hvis du kunne tænke dig, at læse lidt mere om Spanien, kan jeg anbefale min artikel, der indeholder fakta om Spanien.

Min egen baggrund er at jeg først og fremmest har læst Spansk på universitetet. Derudover har jeg boet i Spanien i flere perioder. Første gang var i 2015, hvor jeg var på Erasmus-ophold i Zaragoza i det nordlige Spanien. Efterfølgende flyttede jeg til Madrid, hvor jeg arbejdede i et år fra 2016-2017. Sidst men ikke mindst, læste jeg en kandidat i Murcia i det sydlige Spanien som jeg færdiggjorde i September 2019. I januar 2021 flyttede jeg til Zaragoza igen, da jeg blev tilbudt et arbejde i em spansk virksomhed, der har base i Zaragoza. Her har jeg igen fundet et sted og bo, og er nærmest startet forfra igen. Jeg elsker Spanien på både godt og ondt og vil derfor også skrive om både positive og negative ting.

udsigten udover vandet i bolnuevo med krystalklart vand.

Billede fra Bolnuevo, Murcia

 

Jeg håber at du vil gøre brug af hjemmesiden, da jeg har oprettet den for at hjælpe dig som læser, så meget som muligt.

 

Jeg tilbyder også forskellige ydelser og hjælp, hvis du har overvejet at flytte til Spanien, eller allerede bor her, og har brug for hjælp. Hvis det er noget for dig, kan du kontakte mig på admin@altomspanien.dk